0
0
0
Handlekurv
0
0
Produktene blir filtrert for å passe
Legg til kjøretøy
Meny

Helhjelm Nexx X WST2 Plain Mattsvart

Beskrivelse

Nexx har skapt en diger premiumhjelm som sport/touring med masse av smarte funksjoner, designet for at du skal kunne kjøre både raskt og lang distance i forskjellige forhold.

Det aerodynamiske designete ytterskallet kommer i tre størrelser og er laget med Nexx X-Matrix teknologi som kombinerer 6 ulike materialer bl.a. glassfiber, kobberfiber og aramidfiber. Resultatet er et supersterkt skall med lav vekt som tåler opptil 35% høyere påkjenning ebb vanlig glassfiber. Skallet er også godt ventilert med hjelp av tre innsug på toppen og fire utblås bak. Også hakedelen har luftinntak og er dessuten utrustet med en avtagbar kinn gardin som minsker turbulens og lydnivået inne i hjelmen. Dessuten er hakedelen spesielt utformet for å minske risikoen for brystskader ved en kollisjon.

Insiden av hjelmen har et sømløst fõr laget med Nexx X-Mart Dry teknologi - et spesialtilpasset materiale som tørker to ganger raskere enn bomull. Fõret er 3D-formet for å sitte optimalt mot hodet. Fõringen har også flere ventilasjonskanaler og er så klart avtagbart, vaskbart og anti-allergisk. Kinn polstringen er også utstyrt med et så jakt Emergency Strap System som tillater å fjerne den uten å fjerne hjelmen. Dette er veldig hjelpsomt om en ulykke inntreffer.

Hjelmen er også forberedt for Nexx X-Com 2 kommunikasjonssystem.

Andre egenskaper inkluderer; Integrert solvisir, quick release system for visiret, dobbelt D-ring spenne og reflex paneler for nattkjøring.

Hjelmen veier ca 1450g (±50g)
Godkjent i forhold til ECE/22-05, DOT and NBR-7471:2001.

- X-Matrix skall
- 3 forskjellige skall størrelser
- X-Mart Dry hurtigtørkende innerfõring
- Kinn polstring med Emergency Strap System
- Hake del som er designet for å redusere sjansen av bryst skade
- Panorama synsfelt
- PC Lexan visir med Quick Release, forberedt for Pinlock
- Integrert solvisir (80% røyk)
- Dobbel D-ring spenne
- Reflexive stropp for økt synlighet i mørket
- 3D-utformet interiør
- Hake gardin
- Totalt 4 luftinntak og 4 utblås
- Forberedt for Nexx X.Com 2 intercom

Få 2 års garantien din, noe som gir deg trygghet og forsikring om at Nexx står for kvaliteten på hjelmene sine: Lær mer om Nexx sin garanti her.