0
0
0
Handlekurv
0
0
Produktene blir filtrert for å passe
Legg til kjøretøy
Meny

Vest Klim Ai-1 Airbag Svart

Beskrivelse

Opplev motorsykkelbeskyttelse fra fremtiden. Ai-1 og In & Box DPP (Detect-Protect-Perfect) er den av de første kunstige intelligensdrevne Airbag-vester og er topprangerte i sin kategori. Med In & Box-deteksjonsmodul, som tilbyr kontinuerlige algoritmeoppdateringer av smell følsomhet, og et behagelig og lavprofilert utseende, vil du kjøre beskyttet av en av de smarteste systemene innen mc-kollisjonspute teknologi. Å kjøre trygt har aldri vært kulere!

Egenskaper:
• Laget av et mykt og lett polypropylenstoff (termoplast) og chassis av fuktavledende og pustende mesh. Passer til alle kjørejakker i riktig størrelse som oppfyller størrelseskrav og one-piece som er oppført som kompatible med In&Motion.
• Inkludert EN1621-2: 2014 ryggbeskytter i minneelastan (elastisk og myk polyuretanfiber), som også bruker støtdemping, selv om beskyttelsene ikke blåses opp.
• Designet for å oppdage og blåse opp under 60 millisekund og for å beskytte bryst, mage, ryggrad og nakke.
• Ramme designet for å tåle 3 oppblåsninger (i tilfelle etter inflasjon følges alltid standard prosedyre).
• In&Box har en batterilevetid på omtrent 20 timer, er koblet til mobiltelefon via app, har fargekodede statusindikatorer på modulboksen og tilbyr USB-ladeport.
• En lett utskiftbar komprimert indre gassinflator (må byttes ut etter hver utplassering).
• Vesten fungerer helt trådløst og autonomt (ingen sensorer på sykkelen), har en automatisk ventemodus og gate- og banekrasjdeteksjonsmodus som gir deg optimal sikkerhet når du kjører i forskjellige innstillinger.

Merk:
- For at denne kollisjonsputen skal fungere, må In&box-enheten leases eller kjøpes separat. Vennligst følg lenken for mer informasjon: https://www.inemotion.com/myinemotion/en/moto-membership